Duo-

it takes two to tango

Me & My BFF

It takes 2 to really make a tango (or an instapost)!

Här bokar du upp både dig själv men även en vän på samma behandling samtidigt. Då kan ni sitta brevid varandra medan ni får fantastiska naglar och samtidigt få lite tid ihop (och content)! True nailsisters!

Me & My Mini-me

Kom tillsammans med din mini-me, din dotter, din prinsessa, eller för den delen din son, din prins och ha en mysig stund tillsammans. 

Vi erbjuder bara vanliga lacker för barn under 16 år och har även veganska, skonsamma alternativ.

Kids Party

Barnkalas, Teensparty eller Tweeniesparty... Among nails and color we have fun!

 

Naglar är en kul och kreativ pysselform och är det något barn (och vuxna för den delen) älskar så är det väl ändå färg? Kidsen får varsin kreativ manikyr med klassiskt nagellack, där de själva är med och skapar. Vi bjuder på glass och fiskdamm! Pris från 300kr/ barn. ​

Är barnen lite äldre så har vi en coolare approach och skippar fiskdammen och avslutar istället med Goodiebags såklart.  Då kan vi även byta ut glassen till cupcakes eller macaroons.
Pris från 450 kr/ barn.

web-nd_dag136616.jpg
Nail Event

Att samla ihop gänget över en beauty-session är alltid lika uppskattat. Oavsett om ni är kollegor som vill ha lite tid ihop eller om ni är redo att fixa en möhippa. Ni hyr hela salongen för ett antal timmar så ni verkligen kan umgås ifred tillsammans. Vi skräddarsyr dryck, tilltugg och behandlingar efter era önskemål såklart!