top of page
Kids Party

Barnkalas, Teensparty eller Tweeniesparty... Among nails and color, we have fun!

Ett nail party är en kul och kreativ pysselform som passar de flesta. Är det något som barn (och vuxna med för den delen) älskar så är det väl ändå färg? Alla våra studios är lekfullt inredda och en explosion av härliga färger. Här får alla barn varsin kreativ manikyr med klassiskt nagellack (som passar barn), där de själva är med och skapar. Här har vi alla färger man kan önska sig!

Om någon vill ha nageldesign så får man såklart även det. Våra välutbildade nailistas kan hjälpa till med förslag på fina, roliga och trendiga naglar om det behövs. Vi hjälper även gärna till att ta en ”nailfie” om man vill föreviga sina naglar efter manikyren!

Vilken salong det blir beror lite på hur stort kalaset är, så maila gärna oss så kommer vi fram till en salong som passar just er. Salongerna för kalas hålls i våra mysiga lokaler i Sturegallerian, Fältöversten och Kista Galleria.

Vi har två kalaspaket att välja mellan:

Lilla nailpartyt:
Pris: 395 kr/barn
Tid: 1,5 timme
Förutom en välkomstskylt och fina ballonger så ingår pinglass och dryck alternativt dryck och popcorn. Medan man väntar på sin tur får man gå loss med att rita sin egen nageldesign. Födelsedagsbarnet får en goodiebag från oss och vännerna får välja var sitt lack att ta med hem. 

Stora nailpartyt:
Pris: 595 kr/barn 
Tid: 1,5 timme
Förutom en välkomstskylt och fina ballonger så ingår milkshake med egen namnbricka, popcorn och 3 minicupcakes var. Medan man väntar på sin tur får man gå loss med att rita sin egen nageldesign. Födelsedagsbarnet och vännerna får alla var sin goodiebag från oss att ta med hem. Födelsedagsbarnets goodiebag har något lite extra i sig såklart!

Bra att veta: 
Målgrupp (tweenies) 8-13 år
Bokning: minst 2 veckor innan 
Antal: min 4 barn samt max 8 barn
Gäller:  måndag-lördag.

web-nd_dag136616.jpg
Nail Event

NAILS... the only thing you can get into shape without exercise!

 

Att samla ihop gänget över en Beautysession, är alltid lika uppskattat. Oavsett om ni är kollegor som vill ha lite tid ihop eller om ni är redo att fixa en Möhippa.

Ni hyr hela salongen för ett antal timmar så ni verkligen kan umgås ifred tillsammans. Vi skräddarsyr dryck, tilltugg och behandlingar efter era önskemål såklart!

bottom of page