top of page

Vi är Nail Democracy och vi älskar naglar. Eldigt röda och färgsprakande, neutralt ljusa och eleganta, perfekt glansiga och gnistrande. Vad du än vill ha. Att göra sina naglar ska inte vara något annat än en härlig stund. Ett kreativt möte där vi lyfter dig, din unika stil och ditt sätt att uttrycka dig på. För vi tror att vi skapar bäst tillsammans. Vi strävar alltid efter att våra nagelsalonger ska vara en välkomnade plats för alla, kunder så väl som anställda. En plats fylld av kreativitet, mod och schyssthet helt enkelt.

For the love of creativity, courage, fairness & breathtakingly good-looking nails.

Vårt manifest

Vet du vad? Vi tror på dig. Både på dina drömmar och på dina rädslor. De definierar dig. De formar dig. Till den du är.

Hos Nail Democracy får du vara dig själv. Vi kommer aldrig att döma dig. Men vi kommer hjälpa dig att berömma dig. Att förstärka dig eller hjälpa dig bryta dig loss.

Våra främsta verktyg är schyssthet, kreativitet och mod och vi vill inget hellre än att du ska bli lika passionerad som oss att transformera naglar till konst och lyfta skönhet till mode.

Så kom in och visa vem du är. Så formar vi allt runt dig och låter allt du vill ska ta plats, få ta plats. Så skapar vi bäst tillsammans.

Tell me more

Lets have a look at some gorgeous nails.

_50A1794-Redigera_edited_edited.jpg
Join the party

Har vi fångat ditt intresse? Är du lika inspirerad som oss?

 

Om du känner samma energi som vi gör, vill vi gärna komma i kontakt med dig. Kanske är du en blivande Nail Artist eller en möjlig affärspartner? Eller så är du sugen på att göra färgsprakande och perfekt matta naglar hos oss. Klicka här för att lämna ett meddelande!

bottom of page