top of page

Vår historia

2020 bestämde vi oss för att det var dags att förverkliga en av våra största drömmar.

 

Att skapa ett företag där konst och kreativitet är lika högt värderat som mångfald, jämlikhet och rättvisa. En nagelsalong som sprudlar av energi och erbjuder en hög nivå av visionärt mode samt är en trygg och välkomnande plats för kunder såväl som våra medarbetare. Där vi verkligen gör vårt jobb när det gäller ansvar – mot vår värld, både inom och utanför salongen. Vi vill helt enkelt rikta ett ljus i rätt riktning, för en bransch som verkligen bara borde handla om passion och glädje.

 

Låter bra, eller hur? Men låt oss inte tappa fokus. Kom ihåg – naglar är kul. Det är därför vi är här. För att tillsammans skapa en härlig upplevelse med fokus på dig och dina visioner. För att göra nagelbranschen mer positiv, tillgänglig och rättvis. För att mötet mellan människor ska vara ett möte att minnas, med glädje!

 

Är du med oss?

web-nd_dag135548.jpg

Are you ready to join the party?

frida_o_silvia2.jpg

Vilka är vi?

Nail Democracy är skapat av Frida Selkirk och Silvia Adlesic Holmgren.

 

Två kreativa visionärer med en gemensam passion för innovation och affärer och en likasinnad önskan om förändring. En förändring både när det gäller deras personliga resor men också inom nagelbranschen. Två entreprenörer med olika karriärer och bakgrund, båda med stora prestationer och beröm i bagaget, har länge haft en önskan om att skapa något nytt och unikt. En upplevelse, en skapelse, ett utrymme, ett uppdrag, en studio.

 

Ett företag som hyllar det vackra i livet och som verkligen betyder någonting, på riktigt. Som lyfter och står för värderingar som är meningsfulla och rättvisa för alla inblandade. Det är det som Nail Democracy handlar om. Vi ser det som en möjlighet att förvandla branschen och vi gör det med kreativitet, mod och schyssthet. Att ta tillbaka det väsentliga med vad naglarbranschen handlar om – ett möte mellan människor, där kreativitet och glädje är i fokus.

 

Frida är en erkänd Nail Artist och kreatör med mer än trettio års erfarenhet inom branschen. Hon driver för närvarande två av Stockholms mest framstående nagelsalonger och är många celebriteter förstahandsval, vilket gör att hon verkligen lever upp till titeln Sveriges nageldrottning.

 

Silvia är en driven och idérik entreprenör med mer än femton års erfarenhet som kreativ ledare med flera framstående roller i större företag, som Scandic och Nordic Choice Hotels. Alltid med en bra känsla av perspektiv och med sitt produktiva tankesätt är hon verkligen en generator som ser till att idéer blir till verklighet.

Så vad handlar allt det här om? Vad är grejen med allt slime och varför slänger vi oss med stora ord om schyssthet och mod? Låt oss berätta varför.

Skärmavbild 2020-12-14 kl. 16.16.19.png

Our promises

En välkomnande och trygg plats där ditt välbefinnande och välmående står i fokus.

En professionell, behaglig och högst konstnärlig nagelbehandling från erfarna Nail Artists.

En nagelsalong som har schyssta och rättvisa anställningsvillkor för våra anställda, vilket gör vår salong till en plats för alla.

bottom of page