top of page

Vår historia

2020 bestämde vi oss för att det var dags att bygga fundamentet till det som ska bli Sveriges härligaste nagelkedja.

 

Att skapa ett företag där konst och kreativitet är lika högt värderat som mångfald, jämlikhet och rättvisa. En nagelsalong som sprudlar av energi och erbjuder en hög nivå av visionärt mode samt är en välkomnande plats för kunder såväl som våra medarbetare. Där vi verkligen gör vårt jobb när det gäller ansvar – mot vår värld, både inom och utanför salongen. Vi vill helt enkelt rikta ett ljus i rätt riktning, för en bransch som verkligen bara borde handla om passion och glädje.

 

Låter bra, eller hur? Men låt oss inte tappa fokus. Kom ihåg – naglar är kul. Det är därför vi är här. För att tillsammans skapa en härlig upplevelse med fokus på dig och dina visioner. För att göra nagelbranschen mer positiv och tillgänglig. För att mötet mellan människor ska vara ett möte att minnas, med glädje!

 

Är du med oss?

web-nd_dag135548.jpg

Are you ready to join the party?

3 color nail Polish isolated on white background.jpg

Varför Nail Democracy?

Nail Democracy föddes ur en stark övertygelse om att nagelvårdsindustrin behövde förändras och moderinseras. VD Vi insåg,  att det fanns ett gap mellan traditionella enskilda salonger och vad många kunder saknade på marknaden. De ville skapa något unikt - en plats där självuttryck, gemenskap och kvalitet gick hand i hand.

 

Med denna vision grundades Nail Democracy som en utgångspunkt för förändring inom nagelvårdsindustrin. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa behandlingar, produkter och service samtidigt som vi skapar en atmosfär av inkludering, glädje och självförtroende.

 

Vi är stolta över våra värderingar - schyssthet, mod och kreativitet - som genomsyrar allt vi gör. Schyssthet betyder att vara ärliga mot våra kunder och medarbetare. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer baserade på ömsesidig respekt och tillit.

 

Mod är en viktig del av vår DNA. Vi vågar utmana normerna inom nagelvårdsindustrin och strävar efter att vara innovativa och nyskapande i allt vi gör. Trots utmaningarna under pandemin valde vi modigt nog att öppna vår allra första salong mitt i kaoset i maj 2021, belägen i Sturegallerian i Stockholm - ett pulserande centrum där människor söker det bästa inom skönhet och välbefinnande. Detta visar vårt engagemang för våra kunder och vår tro på Nail Democracy-konceptet.

 

Kreativitet är hjärtat i Nail Democracy. Vi tror på möjligheterna som skapas genom självuttryck och konstnärlighet. Våra certifierade nagelterapeuter är inspirerade av de senaste trenderna, men också uppmuntrade att utforska sin egen kreativitet för att skapa unika nageldesigns som passar varje individ.

 

Välkommen till Nail Democracy, där schyssthet, mod och kreativitet genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter att ge dig den bästa nagelupplevelsen samtidigt som vi förändrar spelreglerna på marknaden. Tillsammans kan vi göra skillnad - en nagel i taget!

Skärmavbild 2020-12-14 kl. 16.16.19.png

Våra löften

En välkomnande och trygg plats där ditt välbefinnande och välmående står i fokus.

En professionell, behaglig och högst konstnärlig nagelbehandling av certifierade och erfarna nagelterapeuter.

En nagelsalong som har schyssta och rättvisa anställningsvillkor för våra anställda, vilket gör vår salong till en plats för alla.

bottom of page