top of page

Nail Democracy satsar på kundluncher för ökade insikter


Nagelsalongskedjan Nail Democracy som öppnade sin första salong i maj 2021 fortsätter att växa och är nu, med sex salonger, den största nagelkedjan i Sverige. Kedjan jobbar med ledorden schyssthet, kreativitet och mod vilket manifesteras bland annat genom kollektivavtal för alla medarbetare och kreativa, lekfulla salongsmiljöer med hög digital ambitionsnivå.Nail Democracy handlar, förutom fantastiska naglar, om att göra nagelbranschen mer positiv, tillgänglig och rättvis i en miljö som är trygg och välkomnande för både kunder och medarbetare.


Närmare 70% av Nail Democracys kundbas är återkommande kunder och coachning i kundbemötande har lika stort fokus som de närmare 40 nailistornas utveckling inom själva professionen. En viktig del av kundlöftet är transparensen kring schyssta villkor för alla medarbetare, något som inte är vanligt i branschen men som den medvetna och moderna kunden hos Nail Democracy både uppskattar och prioriterar.


-        Vi har genomgående höga kundbetyg på alla våra sex salonger, men vill lära känna våra kunder lite mer för att kunna bli ännu bättre. Därför bjuder jag som grundare och VD några av våra mest lojala kunder på lunch för att lyssna in på hur vi kan göra ännu större skillnad, säger Silvia Adlesic Holmgren, VD och en av grundarna till Nail Democracy.

 

Förutom kvalitativa kundinsikter arbetar företaget löpande med att förbättra processer för att lägga grunden till en hållbar tillväxt och sätta en ny standard för nagelbranschen.

 

-        Vi bygger en kedja av nagelsalonger där kundupplevelsen ska vara av lika hög kvalitet oavsett vilken salong våra kunder besöker – och det handlar lika mycket om kvaliteten på våra behandlingar som övriga delar av kundresan, från bokningsprocessen och kundbemötandet till själva salongsmiljön. De insikter vi kan fånga från våra kunder under längre samtal är guld värda, säger Silvia Adlesic Holmgren

Om Nail Democracy


Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger som inte liknar något annat inom branschen. De främsta drivkrafterna är schyssthet, kreativitet och mod. Schyssta arbetsvillkor, medvetna produkt- och materialval och hög kreativ nivå i både hantverk och salongsmiljöer är nyckelfaktorer för kedjan som ska utmana den växande nagelbranschen. Nail Democracy gör det vanliga ovanligt bra. Kedjan grundades i Stockholm 2021.


För mer information, kontakta VD Silvia Adlesic Holmgren på silvia@naildemocracy.com
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page