top of page

Nail Democracy är Sveriges största nagelkedja


Nagelsalongskedjan Nail Democracy som öppnade sin första salong i maj 2021 fortsätter att växa och är nu, med sex salonger, den största nagelkedjan i Sverige. Kedjan jobbar med ledorden schyssthet, kreativitet och mod, vilket manifesteras bland annat genom kollektivavtal för alla medarbetare och kreativa, lekfulla salongsmiljöer med hög digital ambitionsnivå.


Drygt två år efter den första salongen slog upp sina dörrar i Sturegallerian finns nu sex etablerade salonger i Stockholm vilket gör Nail Democracy till Sveriges största nagelkedja. Förutom Sturegallerian finns Nail Democracy i Fältöversten, på hotell Clarion Amaranten, Kungsholmstorg, Kista Galleria och Drottninggatan. Kundnöjdheten är genomgående hög och jämn, snittet på alla sex salonger ligger på 4,8 enligt betyg lämnade på bokadirekt.se. Under sommaren öppnade Nail Democracy också upp en pop-up-salong på Novi Resort i Visby med fantastisk respons av både Visbybor och semestergäster.


Nail Democracy erbjuder salongsbehandlingar utifrån olika koncept för att göra det enkelt för kunden; expressbehandlingar, kombinationsbehandlingar, manikyr för män och en lekfull nagellackningsstund för barn samsas med mer traditionella behandlingar som gellack eller nagelförstärkningar. Nail Democracy erbjuder också skräddarsydda paket, event och och individuella behandlingar baserat på kundens egna önskemål. Konceptet har visat sig fungera, både kunder och fastighetsägare har fått upp ögonen för verksamheten som vill konsolidera och modernisera en eftersatt och fragmenterad bransch genom schyssta villkor för både medarbetare, kund och miljö och genom att satsa på ett sammanhållande varumärke med hög ambitionsnivå både kreativt och digitalt.Det känns otroligt skönt att få ett kvitto på att vårt koncept fungerar och vi är framförallt väldigt glada över att se samma höga nivå av kundnöjdhet på samtliga salonger. Att alla kunder får samma kvalitativa upplevelse oavsett salong är enormt viktigt för oss och för vår fortsatta expansion, säger Silvia Adlesic Holmgren, VD och en av grundarna till Nail Democracy.Nail Democracy har en växande andel av återkommande kunder, närmare 70% av kundbasen. Ett stort fokus läggs på utbildning och vidareutbildning av kedjans nailistor där lika stor vikt läggs vid kundbemötandet som vid behandlingens kvalitet. En viktig del av kundlöftet är transparensen kring schyssta villkor för alla medarbetare, något som inte är vanligt i branschen men som den medvetna och moderna kunden hos Nail Democracy både uppskattar och prioriterar.


Företaget går nu i en ny kapitalrunda inför vidare expansion 2024.


Om Nail Democracy


Nail Democracy är en kedja av nagelsalonger som inte liknar något annat inom branschen. De främsta drivkrafterna är schyssthet, kreativitet och mod. Schyssta arbetsvillkor, medvetna produkt- och materialval och hög kreativ nivå i både hantverk och salongsmiljöer är nyckelfaktorer för kedjan som ska utmana den växande nagelbranschen. Nail Democracy gör det vanliga ovanligt bra. Kedjan grundades i Stockholm 2021.


För mer information, kontakta VD Silvia Adlesic Holmgren på silvia@naildemocracy.com
bottom of page